Rak je sada izlječiv 2011 Dokumentarni Film

Rak je sad izliječiv, teška izjava zar ne?

“Do 2009. godine farmaceutska industrija je testirala 860 lijekova protiv raka što je dvostruko više od broja testiranih lijekova protiv srčanog i moždanog udara zajedno. Bez obzira na uloženo i cijenu za bolesnike efikasnost lijekova je upitna. Na primjer Tarcev lijek protiv raka gušterače čija mjesečna terapija košta 3500 američkih dolara produžuje život pacijentima za samo 12 dana. Slična situacija je i s lijekom Erbitux koji se koristi protiv raka debelog crijeva. Cijena mjesečne terapije je 10 000 američkih dolara, a on produžuje život za samo 45 dana. Bez obzira na upitni uspjeh lijekova između 1998. i 2008. godine broj lijekova protiv raka u top 200 najprodavanijih se gotovo udvostručio s 12 na 23, a u deset najprodavanijih su ušla 3 lijeka protiv raka.” – wikipedia.

Ovo su zvanični podaci sa wikipedie sa kojima se ja nikako ne bih složio. Već duže vrijeme istražujem ovu oblast kroz razne prizme i uvijek mi se “nekim slučajem” učini da farmaceutska industrija ne radi na popravku kvaliteta života i čovjekovog zdravlja općenito, nego čini upravo suprotno. Zbog čega sam došao do tog stava? Pogledajte dokumentarac priložen dole.

⇓⇓

Sjajno nezavisno istraživanje više od 30 svjetskih stručnjaka na polju medicine, te načinima na kojim se može izliječiti rak alternativnim putem. Dokazali su da se rak može izliječiti prirodnim putem, bez hemijskih terapija, gomilom tableta i sl.  Mnogo kvalitetnih informacija koji će vas ostaviti bez daha.

[Tweet “Izrazite svoje mišljenje kroz ostavljen komentar i podjelite ovaj dokumentarni film prijateljima.”]

Ostavite komentar

Loading Facebook Comments ...

Add a Comment