Promjenom domene i hostinga, blog Online Knjige je dobio potpuno novi izgled i funkcionalnost. Shodno tome,bila bi velika šteta ne iskoristiti pogodnosti bržeg servera za dodavanje novih sadržaja i opcija. Trenutno imamo u planu uvesti tri glavne stvari :

 

 

  • ⇒Pisanje članaka⇐

Uskoro na blogu Online Knjige ćete moći naći zanimljive članke iz raznih oblasti, ali te članke neću pisati samo ja (autor bloga) nego želim uključiti sve vas u kreiranju novog sadržaja. Ukoliko želite da objavite svoj članak, kontaktirajte me na email amiralem@onlineknjige.com ili na mire_fm_jam@hotmail.com. Vaš članak nam pošaljite u word doc formatu, sa potpisom! Članci moraju sadržati minimalno 400 riječi.

  • ⇒Dokumentarni filmovi⇐

Uskoro ćete imati priliku da gledate jako interesante, informativne i zabavne dokumentarne filmove raznih tematika.

  • ⇒Objavljivanje vaših seminarskih, naučnih radova ili eseja.⇐

Ukoliko imate neki materijal koji želite da podjelite sa svijetom te da čujete kritike istog, od sada to možete učniti na našem blogu. Vaš materijal šaljite na navedene email adrese.

 

⇒FORUM⇐

Osnovali smo i forum za vas i nas, kako bi se upoznali,družili i razmjenjivali ideje i mišljenja! Prijavite se odmah klikom na REGISTRACIJA!

To bi za sada bilo to, ukoliko imate neki prijedlog slobodno ga napišite u komentaru ili na našoj facebook stranici ili nam pošaljite na mail amiralem@onlineknjige.com.

Najljepši pozdrav i ostanite i dalje sjajni čitatelji.