Dobrodošli novi posjetioci, poštovanje redovni čitatelji!!  Prema rezultatima e-mail prijave blog Besplatne Knjige, vidim da mnogi od vas baš i ne razumiju na koji način se ispravno prijaviti i na koji način ostvariti da vaša prijava bude ispravna. Zbog toga sam odlučio da samo za vas napravim kratki vodič za prijavu.  

KORAK BROJ 1 

 Upišete vaš validni email (e-mail koji svakodnevno koristite) u prostor označen na slici, nakon što upišete e-mail kliknite na Pretplatite se. subscribe 

KORAK BROJ 2 

Kada uradite korak broj jedan, dobit ćete novi prozor koji će od vas zahtjevati da upišete dati text i time potvrdite da niste robot!

 

KORAK BROJ 3 

Nakon što uradite korak broj dva dobit ćete novi prozor koji će vas obavjestiti da je vaša prijava poslana i zahvaliti će vam se na prijavi 🙂

     

KORAK BROJ 4

  Ostao je još samo jedan korak do validne prijave, a to je da prijavu potvrdite. U vaš e-mail inbox će stići e-mail koji sadržava link potvrde. Jednostavnim klikom na taj link vaša prijava će biti završena. I steći ćete mogućnost primanja novih e-knjiga svakodnevno direktno na vaš e-mail. 

ČESTITAMO VAŠA PRIJAVA JE USPJEŠNA!!

 

 

NAPOMENA!!VAŠU PRIJAVU MORATE POTVRDITI PREKO LINKA U E-MAIL-u! UKOLIKO TO NE UČINITE VAŠA PRIJAVA JE NEVAŽEĆA, DRUGIM RIJEČIMA NA VAŠ E-MAIL RAČUN NEĆE STIĆI NITI JEDNA JEDINA KNJIGA!!!

HVALA VAM, 

Autor Bloga Besplatne Knjige